Om de website van Spiegel mediation goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Ga verder

Taak mediator

 

Het is de taak van de mediator om de gesprekken vlot te laten verlopen. Spiegel mediation is neutraal en onafhankelijk en ondersteunt partijen bij het maken van keuzes. Spiegel mediation maakt met u een gedegen stappenplan en zorgt ervoor dat dit op een manier gebeurt, waarin rekening wordt gehouden met emoties van alle betrokken. U wordt op een heldere en neutrale manier geholpen bij de oplossing van het conflict.


In sommige gevallen is het conflict al zover geëscaleerd, dat beëindiging van de arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden volgens beide partijen de enige mogelijkheid nog is. In dat geval helpt spiegel mediation u om overeenstemming te krijgen over de werkwijze, de termijnen en de condities van de beëindiging van het dienstverband, met inachtneming van de wederzijdse belangen. Uiteindelijk legt de mediator de afspraken vast in een beëindigingovereenkomst, die door de werkgever en de mediator wordt ondertekend.


Voor een kosteloos adviesgesprek kunt u contact opnemen met spiegel mediation.